Stötta Sverige

#STÖTTASVERIGE

Tillsammans tar vi oss ur krisen!

Just nu befinner sig svenska företag i en svår situation som förväntas bli värre. Människor slutar handla och skjuter investeringar på framtiden vilket tvingar företagen att ta till drastiska åtgärder. Detta medför en ökad passivitet hos konsumenterna. Denna negativa spiral måste brytas!

Genom att tala om att ert företag kan leverera tjänster eller produkter kommunicerar ni till marknaden att konsumenterna kan känna förtroende för er och att man kan stödja ert företag genom att handla via er webbplats eller på distans.

Med denna kampanj visar vi på Searchminds att vi tar fighten och att vi tillsammans kommer ta oss ur denna svåra situation vi står inför. Det är en viktig signal att visa konsumenterna att svenska företag inte står lamslagna. Genom att sträcka ut en hand till marknaden kan vi hålla igång Sveriges ekonomi. Vi vill uppmana konsumenterna att stötta Sveriges företag! 

Det är vår absoluta övertygelse att detta kan göras – om alla hjälps åt. Vi på Searchminds vill skapa en framtidstro. 

Vi på Searchminds tar fighten! Gör det du också! Kontakta oss via formuläret nedan eller ring  någon av våra säljare för att vara med i kampen.

Kampanjen

Kampanjen inriktar sig på att ni ska kunna erbjuda produkter / tjänster till kunderna på ett sätt som inte skapar onödig social interaktion i samhället. Ni kanske exempelvis har en e-handel eller så erbjuder ni att man kan köpa ett presentkort för att kunna nyttja era tjänster i framtiden. 

Vi kommer göra vad vi kan för att hålla igång landets ekonomi – visa att det gäller även för ditt företag. Tillsammans stöttar vi Sverige! #STÖTTASVERIGE

Exempelbild - kampanj i Facebooks nyhetsflöde

Gå med i #STÖTTASVERIGE och stöd Sverige i fighten!

Kampanjen anpassas beroende på om ni är ett lokalt eller rikstäckande företag. 

Kontakta oss för mer information.

Kontakta oss

Adam Wiberg

076 – 188 77 85

Erik Nilsson

073- 462 78 68

Jessica Andersson

073-464 53 53