Handlingsplan

Handlingsplan

Komplett lösning för maximal lönsamhet

Internetmarknadsföring är mer än bara bra positioner på Google. Genom att ta fram en skräddarsydd handlingsplan för din webbplats kan vi hjälpa er att nå nya höjder.

Analys & handlingsplan

I vår handlingsplan analyserar vi alla delar som behövs för en lyckad internetmarknadsföring. Vi gör en komplett analys av er sida och kommer med konkreta förslag för att förbättra användarupplevelsen. Ofta blir man ”hemmablind” på sin egen webbplats och ser inte det som besökare kan uppfatta som besvärligt och krångligt. Idag handlar mycket om att snabbt stimulera besökare och ge dem enkla och snabba vägar för att nå sina mål. I vår handlingsplan får ni förslag på hur ni kan göra vägen från första besöket till ett genomfört köp mycket kortare.

Vi identifierar er målgrupp och hur ni på bästa sätt ska nå ut till den. Sedan genom att sammanställa vilka resurser ni idag lägger på internetmarknadsföring kan vi kostnadseffektivisera den. Idag finns det flera olika sätt att marknadsföra sig på som Facebook, sökmotorer, annonsering och mycket mer. Den bästa lösningen är oftast en kombination av dessa alternativ för att attrahera en bred skara besökare. Vi på Searchminds vet hur ni bäst ska nå ut till dessa.

VI ERBJUDER EN TIMMES FRI RÅDGIVNING!

Eller skicka er fråga till oss!