Internetmarknadsföring

Internetmarknadsföring

Internetmarknadsföring - ett nytt sätt att sälja på webben

Searchminds hjälper ert företag med marknadsföring på nätet. Internetmarknadsföring är ett brett begrepp som innebär att Internet används som en kanal för marknadskommunikation.

Internetmarknadsföring

Internetmarknadsföring inkluderar allt från annonsering med banners, marknadsföring via e-post, AdWords (sponsrade länkar), sökmotoroptimering, affiliatemarknadsföring (prestationsbaserad marknadsföring) och annonsering på bloggar etc.

Vilken Internetmarknadsföring som generellt är bäst går inte att säga. Lika lite som det  går att säga att annonsering i tidningar är bäst när det gäller offline-marknadsföring. När ni vänder er till oss sätter vi oss in i er verksamhet, våra medarbetare har erfarenhet från tusentals uppdrag och vår affärsförståelse är mycket god. Att vi som leverantör förstår ert koncept och affärsidé är en förutsättning för att vi ska kunna hjälpa er att öka er försäljning. Vi har förmåga att snabbt kunna se era möjligheter och utmaningar. Det är ett av de främsta skälen att välja oss. Eller som en kund uttryckte det: ” Man skulle kunna säga så här, om jag ska förenkla det. Det vi vill att ni ska göra är: Make it work! Lyckas med det och vi anlitar er gärna för fler uppdrag.”

VI ERBJUDER EN TIMMES FRI RÅDGIVNING!

Eller skicka er fråga till oss!