Framgångsrik säljare inom marknadsföring

Framgångsrik säljare inom marknadsföring

Searchminds Group AB är ett modernt företag som hjälper sina kunder att skapa digital framgång. Vi specialiserar oss på digital marknadsföring och hjälper våra kunder att synas på världens största medier och gör deras marknadsföring lönsam.

Våra medarbetare har specialistkompetens och är marknadsledande inom området rörande de tjänster vi erbjuder. Detta sätter dig som säljare i en bra position då du kan erbjuda högsta kvalitet och en unik kompetens.

Vem passar jobbet för?

Tjänsten passar dig som förstår vikten av marknadsföring på nätet, är intresserad av Google Ads, Sociala medier och Webbutveckling. Anställningen passar dig som vill lära dig mycket, önskar utvecklas som säljare och vill kunna erhålla en mycket bra lön.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har höga ambitioner och som kan anpassa dig till olika situationer och människor, är professionell och seriös inom ditt område. Viktigt är att du är resultatinriktad, positiv och förtroendeingivande. Kundmöten kan ske på telefon, digitalt eller på fysiska möten. Du jobbar tätt i team med andra, deltar på mässor och andra events där våra kunder finns.

Vi ser gärna att du tidigare arbetat med försäljning med goda resultat. Har du tidigare arbetat med webben, webbutveckling eller annonsering på nätet är det en fördel men inget krav. Du kommer att genomgå en gedigen introduktionsutbildning hos oss och vi arbetar löpande med fortsatt kompetensutveckling.

Ersättningen som säljare hos oss är hög beträffande såväl grundlön som provisioner och bonus. Ett flertal förmåner i övrigt erbjuds. Är du redan en framgångsrik säljare idag så söker ett nytt erbjudande och funderar på att gå vidare i karriären, tveka inte att höra av dig till oss.

Kontakt och övriga frågor

Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:

Marcus Everflod, VD
me@searchminds.se
076 010 48 34

Adam Wiberg, Försäljningschef
aw@searchminds.se
076 188 77 85

Ansök genom att fylla i formuläret nedan! Intervjuer sker löpande. Vi anställer när vi hittar rätt person.

Skicka in din ansökan