SEM/PPC

Google Ads

Med Google Ads får du resultat nolltid blixtsnabbt!

Vi förstår nyttan i att använda Google Ads och förstår att alla inte har samma förutsättningar. Oavsett om ni är ett litet företag som inte är etablerade på marknaden eller ett stort företag så skapar vi utgångsläget att öka försäljning.

Vad som ingår

Vi vill lära känna våra kunder och deras verksamhet för att vi ska kunna förstå vilka förutsättningar som finns. För att få en bättre förståelse utför vi en teknisk och nulägesanalys för att se vilka förutsättningar du har. På så sätt kan vi skräddarsy den bästa strategin för att nå just dina mål.

Vad vill du uppnå och vilka förutsättningar har vi för att uppnå dessa? Finns det tekniska problem som gör att det blir svårt att uppnå målen. I samråd med dig som kund tar vi fram rimliga mål utifrån dina förutsättningar. 

Utifrån dina förutsättningar som exempelvis vilka produkter du säljer och vilken budget du har så tar vi fram en kampanjstruktur som är skräddarsydd för att uppnå dina mål. Oavsett om det innefattar display-, sök eller Performance Max-kampanjer

Vi implementerar den kampanjstruktur som är satt. Utifrån denna skapar vi annonser som ämnar till att nå ut till målgruppen för att generera mer trafik vilket i sin tur ökar konverteringar. Vi förstår vikten i kvalitativ trafik vilket oftast avgör om annonsering blir lönsam eller inte.

Vad är Google Ads?

Google Ads är det största digitala annonseringsverktyget i världen och är ett fantastiskt sätt att nå ut till era kunder på. Det bästa av allt är att ni endast betalar när någon faktiskt klickar sig in på er webbplats. Med Google Ads kan ni synas direkt på Google och se resultat på nolltid. Kostnaden för varje klick bestäms utifrån en auktion, ju mer konkurrens det är kring ett sökord, desto högre blir priset per klick. Men oroa er inte – vi hjälper er att hitta de mest effektiva sökorden och strategi för att ge er bästa möjliga avkastning på er investering i Google Ads.

Vi ser till att ni får ut det mesta möjliga av er annonsbudget!

Oavsett om ni är en etablerad organisation som vill räta ut problem på ert konto, en organisation som behöver hjälp med strategisk planering eller ett relativt nystartat företag som känner sig förvirrade, är det viktigt att förstå att Google är den som bestämmer vilka annonser som visas högst upp i sökresultaten. Detta baseras på kvaliteten på era annonser och hur relevanta sökorden är för er webbplats. Ju bättre annonsen presterar, desto större chans har ni att synas högt upp i Googles sökresultat.

Din resa för ökad konvertering med Google Ads!

Vi gör en teknisk, nulägesanalys och sökordsanalys

Vår passion är att lära känna alla våra kunder och deras individuella verksamhet. Vi tycker att det är viktigt att förstå allt om deras krav i förväg, så att vi kan skräddarsy den bästa strategin för att uppnå era mål. Vi genomför en teknisk och nulägesanalys för att få en djupare förståelse för de förutsättningar ni har. Med denna information kan vi skapa en skräddarsydd strategi som är bäst lämpad för att uppnå era mål, oavsett om det gäller att sätta upp spårning för att få data eller bara tuta och köra. Vi granskar också era möjligheter att konvertera och tar hänsyn till detta vid utformningen av vår strategi.

Den mest väsentliga aspekten man bör ta hänsyn till när man utvecklar en strategi är förmågan att framgångsrikt omvandla mål till konkreta resultat, ser vi till att utföra en grundlig CRO (conversion rate optimization), både i de fall då det uppenbarligen behövs samt proaktivt om det behövs. Därför kan du vara säker på att med oss vid din sida kommer du att uppnå höga nivåer av prestationer både automatiskt men också överraskande!

Uppstartssamtal där vi går igenom analys, vision och mål

Du som kund kommer tillsammans med en Google Ads Manager och en Success manager ha ett uppstartssamtal där den genomförda analysen presenteras och diskuteras. I samtalet pratar vi även om eran vision med företaget och vilka mål samt förväntningar du har av samarbetet.

Löpande rapportering om utveckling och strategi

Vi håller koll på din annonsering och ger dig löpande rapporter och analyser utifrån de mål och nyckeltal som vi tillsammans har bestämt. Vi tar även på oss rollen som rådgivare och ger dig våra bästa tips och rekommendationer om vad nästa steg bör vara och vilka förbättringar som kan göras för att maximera din lönsamma synlighet. När vi tar hand om din annonsering kan du luta dig tillbaka och vara säker på att du har de bästa förutsättningarna för att nå framgång!

Vi sätter upp kampanjer och skapar annonser

Vi skapar en kampanjstruktur som är anpassad efter dina förutsättningar, såsom vilka produkter du säljer och vilken budget du har, och som är optimerad för att uppnå dina mål, oavsett om det gäller display-, sök- eller Performance Max-kampanjer. Vi skapar också annonser som riktar sig mot din målgrupp för att öka trafiken till din webbplats och därmed öka konverteringar. Vi förstår att kvalitativ trafik är avgörande för att annonsering ska bli lönsam.