Social Media Manager inom digital marknadsföring

Social Media Manager sökes till spännande digital marknadsföringsbyrå

Är du engagerad, kreativ och resultatinriktad? Är du en person som älskar att anta nya utmaningar och jobbar i sociala kanaler? Då har du hittat rätt! Vi på Searchminds söker just nu en Social Media Manager som vill vara med och stötta upp vårt positiva och energirika team.

Som Sociala medier Manager ansvarar du för hela processen inom sociala medier. Din roll innefattar att driva fram annonser både grafiskt och att hantera implementeringen på de valda plattformarna. Ditt dagliga arbete fokuserar främst på att leverera resultat som överträffar våra kunders förväntningar. Du arbetar mot tydliga mål i samarbete med din projektledare. Dina ansvarsområden inkluderar att följa upp de kampanjer du arbetar med, där du analyserar statistik och utvärderar hur väl målen har uppnåtts. Hos oss är ingen dag den andra lik, och om du älskar att utvecklas, arbeta i högt tempo och ha kul på jobbet, kommer du att trivas utmärkt hos oss!

Om dig

Vi söker dig som är driven, självgående och kan ha många bollar i luften. Du kan formulera dig väl i tal och skrift samt har ett öga för färg och form. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Paid Ads innan din främsta uppgift är att hjälpa våra kunder att ta deras verksamhet till nästa nivå. Du som person gillar att jobba i ett team, men har inga problem att ta ansvar för dina egna arbetsuppgifter och deadlines. Du har heller inga problem att jobba självständigt och ha en personlig kontakt med dina kunder. Det är bra om du har en annan sysselsättning då detta endast är en anställning vid behov.

Din profil

  • Akademisk utbildning inom digital marknadsföring. 
  • Du har en vana att skapa grafiskt material.
  • Erfarenhet att arbeta med Paid Ads
  • Du är van med att arbeta mot deadlines och KPI:er
  • Erfarenhet av Meta och LinkedIn annonsering, andra plattformar är mediterande

Vi erbjuder

  • Drivna, kreativa och glada kollegor som ständigt driver varandra och företaget framåt. 
  • En arbetsplats som värnar om allas välmående och är utformad för att alla ska trivas på jobbet.
  • Varierande arbetsuppgifter. 
  • Möjligheten att själv strukturera upp din dag. 

Om oss

Searchminds är ett digitalt marknadsföring företag som främst arbetar med sökmotoroptimering och webbutveckling.

Vi hjälper kunder att planera, genomföra och bygga ut och utveckla deras internetmarknadsföring. Vi tror på ett nära samarbete med ett ömsesidigt engagemang. Vi har ett gemensamt mål att uppnå där ert resultat styr vår framgång.

Vi erbjuder dig en rolig och utvecklande roll som Social Media Manager. Din ambition och dina goda resultat ger dig därför stora utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten

Ansökan

Ansök genom att fylla i formuläret nedan! Det går även bra att maila in din ansökan med personligt brev samt CV till: ansokan@searchminds.se

Skicka in din ansökan