Social Media Manager inom digital marknadsföring

Social Media Manager sökes under sommaren

Är du engagerad, kreativ och driven? Är du en person som älskar att anta nya utmaningar och vill arbeta både grafiskt och strategiskt? Då har du hittat rätt! Vi på Searchminds söker just nu en Social Media Manager i sommar som vill vara en del av vårt positiva och härliga team. Hos oss får du vara med och påverka, utveckla och driva företaget framåt.

I rollen som Social Media Manager ansvarar du för hela processen inom digital marknadsföring via sociala medier. Vi arbetar framförallt med Instagram, Facebook och LinkedIn.

Du kommer att skapa, planlägga och optimera annonser på olika sociala plattformar för våra kunder. Du sköter uppföljning av kampanjer och annonser där du tar fram statistik och utvärderar mot de uppsatta målen. Denna roll innebär att ingen dag är den andra lik och om du älskar att utvecklas, jobba kreativt, komma med egna idéer och ha kul på jobbet kommer du att stormtrivas hos oss!

Om dig

På Searchminds gillar vi människor med drivkraft, ambitioner och engagemang. Vi söker därmed dig som är driven, självgående och tycker om att ha många bollar i luften. Du kan formulera dig väl i både tal och skrift samt har ett grafiskt öga. Som person gillar du att arbeta i team såväl som att du kan ta eget ansvar för dina egna arbetsuppgifter och uppsatta deadlines. 

Din profil

  • Akademisk utbildning inom digital marknadsföring eller studerande inom digital marknadsföring

  • Du har en vana att skapa grafiskt material

  • Meriterande om du tidigare arbetat i Meta och Canva

Vi erbjuder

  • Drivna, kreativa och glada kollegor som ständigt driver varandra och företaget framåt

  • En arbetsplats som värnar om allas välmående och är utformad för att alla ska trivas på jobbet

  • Varierande och roliga arbetsuppgifter

  • Möjligheten att själv strukturera upp din dag

Om oss

Searchminds hjälper företag att skapa en framgångsrik digital närvaro. Vi hjälper våra kunder att planera, genomföra och utveckla sin digitala marknadsföring. Searchminds är ett personligt och nytänkande företag. Här får våra medarbetare utvecklas och göra det som de är riktigt bra på. Vi tror på ett nära samarbete med ett ömsesidigt engagemang. Vi har ett gemensamt mål att uppnå där vårt resultat styr vår framgång.

Vi erbjuder dig en rolig och utvecklande roll under sommaren som Social Media Manager där du får möjlighet att utvecklas. Det innebär att du genom arbetet har chansen att skapa lärdom samtidigt som du driver våra kunders och företagets digitala närvaro framåt. Vi sitter i ljusa och rymliga lokaler centralt på Kvarnholmen i Kalmar. Hos oss på Searchminds råder det en härlig och positiv stämning. Välkommen att bli en del av vårt härliga team! 

Om tjänsten

Ansökan

Ansök genom att fylla i formuläret nedan! Det går även bra att maila in din ansökan med personligt brev samt CV till: success@searchminds.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jessica Andersson, Head of Success Management, på ja@searchminds.se eller 073 – 464 53 53

Skicka in din ansökan

Södra Långgatan 48

392 31 Kalmar

info@searchminds.se

0480 - 70 80 20