SoMe

Sociala medier i Kalmar

Maximera företagets marknadsföringsstrategi - hjälp med Sociala medier i Kalmar

Sociala plattformar ger fantastiska möjligheter för företag att interagera med både nuvarande och potentiella kunder, oavsett vilken typ av produkter eller tjänster man erbjuder. Det är en unik chans att bygga förtroende och skapa en tvåvägskommunikation som stärker varumärket, leder till fler potentiella kunder och ökar försäljningen. Med sociala medier har du möjlighet att nå ut till en stor målgrupp, skapa lojala följare och skilja dig från konkurrenterna. Hoppa in i sociala medier-världen och börja sprida ditt varumärkes budskap idag!

Vad som ingår

När det gäller att skapa engagerande inlägg på sociala medier är tonalitet, bildspråk och känsla viktiga faktorer att ta hänsyn till. Genom att använda rätt ton och formuleringar, välja passande bilder och förmedla känslor kan man skapa inlägg som väcker intresse och engagemang hos följarna.

När det gäller att använda sociala medier som en del av en företags- eller organisations strategi är det viktigt att ha en tydlig målsättning. En målsättning kan exempelvis vara att öka försäljningen, bygga upp ett varumärke eller öka engagemanget bland följarna.

När det gäller att lyckas på sociala medier är det viktigt att ha en välplanerad aktivitetsplan. En aktivitetsplan kan innefatta en plan över vilka dagar och tider man ska publicera inlägg, vilket innehåll som ska skapas och vem som ansvarar för att genomföra planen.

Att skapa effektiva annonser för sociala medier kan vara avgörande för att nå ut till sin målgrupp och uppnå målsättningen. När man skapar annonser är det viktigt att ha en tydlig målsättning och att anpassa annonserna efter målgruppen.

Vad är Sociala medier?

Sociala medier började som en plattform för privatpersoner att enkelt hålla kontakt med varandra. Men med tiden exploderade användningen och utvecklingen av plattformarna, och företagen började inse deras potential som ett sätt att marknadsföra sig själva. Idag är sociala mediekanaler en central del av många företags marknadsstrategier. Plattformar som Facebook, Instagram, YouTube, Snapchat, LinkedIn, Pinterest och TikTok är självklara val för företag som vill öka sin varumärkeskännedom och lönsamhet. Vi står redo att hjälpa dig med allt du behöver för att skapa den perfekta SoMe-mixen för ditt företag. Vi kan producera spännande och relevant innehåll, och vi ser till att allt är optimerat för att du ska få ut maximal nytta av din marknadsföring i sociala medier.

Med vår hjälp kan du ta ditt företags närvaro på nätet till nästa nivå och skapa riktiga affärsresultat. Kontakta oss idag för att komma igång!

Vad vill du uppnå?

Det kan vara klurigt att få lönsamhet på Facebook och andra sociala medier. Men med rätt tilltalande annonser och korrekt uppsatta pixelspårningar, målgrupper och produktakataloger så ger sociala medier en fantastisk möjlighet att öka omsättningen för din verksamhet. Oavsett om du vill öka produktförsäljningen på din e-handel, samla in leads för B2B-kunder eller öka varumärkets kännedom så har vi rätt lösning för dig. Vi skräddarsyr och anpassar strategin utifrån dina krav och mål, baserat på vad du vill uppnå.

Sociala medier i Kalmar - Din resa mot fler konverteringar och ett starkare varumärke

Analys av era sociala medier idag

Vi vill lära känna våra kunder och deras verksamhet för att vi ska kunna förstå vilka förutsättningar som finns. Vi kollar hur ni jobbar med sociala medier idag och hur det historiskt har sett ut.

Uppstartssamtal där vi går igenom tonalitet, bildspråk, känsla och mål

På uppstartssamtalet går vi igenom tonalitet, bildspråk och känsla i sociala medier. Vi pratar även om eran vision med företaget och vilka mål samt förväntningar du har av sociala medier. Vi pinpointar även exakt vad ni önskar ha hjälp med, om det är inlägg, annonser eller båda delar

Vi tar fram aktivitetsplan och material

När det gäller att lyckas på sociala medier är det viktigt att ha en välplanerad aktivitetsplan. En aktivitetsplan kan innefatta en plan över vilka dagar och tider man ska publicera inlägg, vilket innehåll som ska skapas och vem som ansvarar för att genomföra planen.

Skapar kampanjer och annonser

När aktivitetsplanen är godkänd kör vi igång med uppsättning av kampanjer och skapandet av annonser. Det viktigaste i skapandet är att ha en tydlig strategi som är grundad i ett mål, oavsett om det gäller att generera mer trafik, öka försäljningen eller varumärkeskännedom.

Löpande uppföljning och rapportering av resultat

Vi följer löpande upp på arbetet som har gjorts tillsammans med dig som kund, vanligtvis månadsvis. Under detta uppföljningsmöte så presenterar vi statistik och analyser utifrån vad som har gått bra, vad som kan förbättras och att vi arbetar fram en ny aktivitetsplan för nästkommande månad.