Testa hastigheten
på er hemsida

Ta reda på hur lång tid det för era användare att ladda in er hemsida. Testa hastigheten på er hemsida genom att fylla i nedan.

Fyll i er hemsida och testa hastigheten!

Genom att testa hastigheten så godkänner du att dina personuppgifter skickas till Searchminds. Här kan du läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter.
Sidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.

Hur påverkas mina besökare av hastigheten min sida?

Långsamma laddtider på en hemsida kan ha en betydande påverkan på besökarens upplevelse och engagemang. När en webbsida tar lång tid att ladda kan det leda till frustration och irritation hos besökaren. Här är några sätt på vilka besökare påverkas:

  1. Ökad avhoppstendens: Besökare har en tendens att snabbt lämna en webbsida om den tar för lång tid att ladda. Detta kan resultera i hög avhoppstakt och förlorade potentiella besökare, kunder eller läsare.

  2. Sämre sökmotorrankning: Google och andra sökmotorer beaktar laddtiden när de bestämmer placeringen på sökresultatsidan. En långsam sida kan därför få sämre synlighet, vilket kan minska antalet besökare från sökmotorer.

  3. Negativ inverkan på konverteringsgrad: För e-handelsplatser eller webbplatser som syftar till att få användaren att utföra en specifik åtgärd, som att fylla i ett formulär eller göra ett köp, kan långa laddtider minska konverteringsgraden avsevärt.

För att förbättra användarupplevelsen och maximera nyttan av en webbsida är prestandaoptimering avgörande. 

Här sitter vi

Kalmar

Göteborg